Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

“voor3920Lommel” is een open platform door en voor enthousiaste Lommelaars! 

Onze samenwerking vertrekt vanuit een positieve benadering en de wil en het vertrouwen om samen onze schouders te zetten onder de toekomst van Lommel. Maar wat maakt ons dan zo origineel?

  1. Het feit dat we partijoverschrijdend samengesteld zijn, maakt dat we uiteenlopende visies behartigen en samenbrengen. Met andere woorden: de mooie diversiteit van onze stad is ook terug te vinden in ons platform en we kunnen afstand nemen van het traditionele hokjesdenken.
  2. We gaan voor een open platform dat ook mede vormgegeven wordt door onafhankelijke Lommelaren. Daardoor blijven we uitnodigend naar medeburgers die zich willen inzetten voor de lokale gemeenschap zonder daarbij nationale standpunten te moeten innemen.
  3. We willen positief opbouwend zijn. Het verschil maken, grenzen verleggen en bakens verzetten: dat is ons doel! Onze ambitie is dan ook om open en transparant te zijn, om doeners te zijn, om ook moeilijke vraagstukken aan te pakken en te werken aan een duurzame en gezonde samenleving.

“voor3920Lommel” zet zich in met en voor u!

Meer weten?  Lees dan ook onze koepeltekst

Voor 3920 Lommel

Contact Info

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
+32 (0)474/43 64 44