3920 in beeld

Op 5 juli 2018 werd de lijsttrekker voor de nieuwe partij 'Voor3920Lommel' bekend gemaakt. Lijsttrekker voor de verkiezingen van 14 oktober wordt Dag Indenhoek, afkomstig van het centrum en nu wonende in de Barrier. "Ik ben en enorme voorstander van constructieve samenwerking vanuit een duidelijke burgerparticipatie, hetgeen de belangrijkste basis was om voor deze nieuwe beweging/partij te kiezen." Dag hoopt met de vele nieuwe en jonge kandidaten verschillende zetels te halen om aldus te kunnen wegen op het beleid. 

In Lommel stappen Open VLD en Groen samen met onafhankelijken naar de kiezer. Het project wordt nu voorgesteld in Lommel. De naam van de partij luidt ‘voor3920lommel’.

Van Baelen G. (2018, 2 mei). Nieuwe partij in Lommel. Het Belang van Limburg.
Geraadpleegd op 2 mei 2018 via http://www.hbvl.be/

voor3920lommel zal de komende weken bij diverse activiteiten in onze stad klaarstaan om u te ontmoeten bij onze caravan.

Kom gerust even met ons babbelen, zodat wij uw ideeën mee kunnen nemen naar de verkiezingen 2018!

#klaaromuteontmoeten

#wordlommelmaker

Vanmiddag werd een nieuw project voorgesteld dat zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober aanstaande.  'voor3920lommel' is de naam, en behelst een open platform door en voor enthousiaste Lommelaars, enerzijds van onafhankelijken, anderzijds met mensen uit de OpenVLD en Groen. Dit betekent dus ook dat deze beide partijen in oktober niet apart naar de kiezer zullen trekken.  Volgens woordvoerder Dag Indenhoek is het "een opmerkelijke mix van drie (…).

Samenlevingsopbouw Rimo Limburg en een 25-tal organisaties uit het sociale werkveld, waaronder Welzijnszorg en Welzijnsschakels, voeren momenteel gesprekken met lokale politici en beleidsmakers om concreet werk te maken van armoedebestrijding. Ze doen dat met de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober in het vooruitzicht. Alle partijen krijgen een prioriteitennota met concrete aanbevelingen in de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting in Limburg. “Het is een constructieve boodschap van meer dan 130.000 Limburgers die een inkomen hebben onder de Europese armoedegrens, zegt Diana Zangari van Rimo Limburg en coördinator van het verkiezingsproject ‘Ieders stem telt’.

Wil jij tijdens de Lommelse Lente Deals kennismaken met het nieuwe open platform voor3920lommel, kom dan zeker naar het pleintje aan de H&M op zondag 6 mei, van 14 tot 17 uur.
We willen de Lommelaar de kans geven om samen te bouwen aan een stad waar het aangenaam vertoeven is. Wat zijn jouw wensen voor Lommel? En welk DNA van onze stad zou u graag behouden?

Volg ons op Facebook

Voor 3920 Lommel

Contact Info

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
+32 (0)474/43 64 44