3920 in beeld

Debattle - stand up and speak out!

Bram Janssen zal onze partij vertegenwoordigen tijdens dit jongerendebat op het marktplein aanstaande zaterdag 29 september vanaf 19h.

De 21jarige Bram Janssen komt op voor voor3920Lommel en staat op plaats 18. Bram is momenteel nog student en studeert TEW. De kernwoorden die bij hem passen zijn: jong, ondernemend, behulpzaam en doorzetter. Zijn jullie benieuwd welke thema's Bram belangrijk vindt binnen Lommel of wat de krachtlijnen van de partij zijn surf dan verder op onze site en ga naar onze Bram luisteren en ondersteun hem tijdens het debat!

Samenlevingsopbouw Rimo Limburg en een 25-tal organisaties uit het sociale werkveld, waaronder Welzijnszorg en Welzijnsschakels, voeren momenteel gesprekken met lokale politici en beleidsmakers om concreet werk te maken van armoedebestrijding. Ze doen dat met de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober in het vooruitzicht. Alle partijen krijgen een prioriteitennota met concrete aanbevelingen in de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting in Limburg. “Het is een constructieve boodschap van meer dan 130.000 Limburgers die een inkomen hebben onder de Europese armoedegrens, zegt Diana Zangari van Rimo Limburg en coördinator van het verkiezingsproject ‘Ieders stem telt’.

'voor3920lommel' heeft haar volledige lijst klaar en stelt deze met trots aan u voor. Met als lijsttrekker Dag Indenhoek, en lijstduwer Geert Jansen proberen we "maximaal alle Lommelaars te vertegenwoordigen. Burgerparticipatie en inspraak vinden we erg belangrijk en we merken aan onze Lommelmakers dat deze aanpak werkt. Wij zijn volledig klaar voor 14 oktober en kijken halsreikend uit om verder in dialoog te gaan met onze medeburgers".

De lijst dan: 1.Dag INDENHOEK 2.Sarah FONTANA 3.Geert BOTS 4.Susy VANHEUKELOM 5.Anja VANVELTHOVEN 6.Linda BOES 7.Britt FRIET 8.Eddy JANSSENS 9.Aylin FANSA 10.Marc SNOKX 11.Khaled CHABAANE 12.Brenda BOUDEWIJNS 13.Eddy CARDINAELS 14.Davy PAULUS 15.Inne DIRIKX 16.Frédéric VANDERMEER 17.Yvonne EIJKENDUIJN 18.Bram JANSSEN 19.Kresten VAN DIEST 20.Michael VAN DEN EYNDE 21.Inge WANDELS 22.Ingrid HENNEBERT 23.Johan VAN HOUT 24.Josée VANDENBERK 25.Peggy GEUENS-BEERENS 26.David VAN GESTEL 27.Agnes KEIJZER-VERKAMMEN 28.Stefan LUYTEN 29.Nancy MAES 30.Roger VANBENEDEN 31.Geert JANSEN

Op 5 juli 2018 werd de lijsttrekker voor de nieuwe partij 'Voor3920Lommel' bekend gemaakt. Lijsttrekker voor de verkiezingen van 14 oktober wordt Dag Indenhoek, afkomstig van het centrum en nu wonende in de Barrier. "Ik ben en enorme voorstander van constructieve samenwerking vanuit een duidelijke burgerparticipatie, hetgeen de belangrijkste basis was om voor deze nieuwe beweging/partij te kiezen." Dag hoopt met de vele nieuwe en jonge kandidaten verschillende zetels te halen om aldus te kunnen wegen op het beleid. 

In Lommel stappen Open VLD en Groen samen met onafhankelijken naar de kiezer. Het project wordt nu voorgesteld in Lommel. De naam van de partij luidt ‘voor3920lommel’.

Van Baelen G. (2018, 2 mei). Nieuwe partij in Lommel. Het Belang van Limburg.
Geraadpleegd op 2 mei 2018 via http://www.hbvl.be/

voor3920lommel zal de komende weken bij diverse activiteiten in onze stad klaarstaan om u te ontmoeten bij onze caravan.

Kom gerust even met ons babbelen, zodat wij uw ideeën mee kunnen nemen naar de verkiezingen 2018!

#klaaromuteontmoeten

#wordlommelmaker

Vanmiddag werd een nieuw project voorgesteld dat zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober aanstaande.  'voor3920lommel' is de naam, en behelst een open platform door en voor enthousiaste Lommelaars, enerzijds van onafhankelijken, anderzijds met mensen uit de OpenVLD en Groen. Dit betekent dus ook dat deze beide partijen in oktober niet apart naar de kiezer zullen trekken.  Volgens woordvoerder Dag Indenhoek is het "een opmerkelijke mix van drie (…).

Volg ons op Facebook

Voor 3920 Lommel

Contact Info

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
+32 (0)474/43 64 44