Privacy Policy

Voor 3920 Lommel hecht veel belang aan uw privacy en zijn daarom transparant over welke gegevens we over u verzamelen. Alle gegevens die we verzamelen, slaan we op in een eigen database die goed beveiligd wordt. Omdat wij alle gegevens verzamelen en verwerken binnen België, worden ze beschermd volgens de Europese privacy normen.

1. Verantwoordelijke voor de verwerking

Voor3920Lommel
Stortstraat 53
3920 Lommel
Limburg, België
info@voor3920lommel.be


2. Welke gegevens verzamelen we van u en waarom?

Nieuwsbrief Mailchimp
Wanneer we u een nieuwsbrief versturen, verzamelen we van u bepaalde statistieken in Mailchimp. Meer bepaald gaat het hier om informatie over je browsertype, unieke identificatie en het aantal keren dat je de nieuwsbrief opent en/of op een link klikt. We gebruiken deze gegevens om onze nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.  


Google Analytics
De website van Voor3920Lommel verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.


Contactformulier
Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Voor3920Lommel via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en uw bericht. Deze gegevens kan u ten allen tijde laten verwijderen door een E-mail te sturen naar info@voor3920lommel.be


3. Met wie delen wij uw data?

Enkel voor3920lommel gebruikt uw gegevens. Wij delen uw data dus NIET met derden.

4. Wat is de bewaartermijn van uw gegevens?

Voor3920Lommel bewaart uw persoonsgegevens tot 3 jaar nadat u zich uitschreef voor onze nieuwsbrief en/of tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier.

5. Welke rechten hebt u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Voor3920Lommel richten door een e-mail te sturen naar info@voor3920lommel.be. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

Recht op inzage en rechtzetting
U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.


Recht om te worden vergeten
Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.


Recht om klacht in te dienen
Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Voor3920Lommel via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.


Recht om toestemming in te trekken
Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.


Recht op beperking van de verwerking
U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.


Wijzigbaarheid
Voor3920Lommel heeft het recht om deze privacyverklaring te veranderen indien dat nodig zou zijn. De privacy policy werd het laatst gewijzigd op 23/05/2018.

Voor 3920 Lommel

Contact Info

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
+32 (0)474/43 64 44